Tovami kits

Carburatie kits zijn bedoeld om motoren die niet optimaal afgesteld staan te optimaliseren. Vooral motoren waar een andere uitlaatsysteem onder gemonteerd zijn geven vaak problemen. 

Kit-Prijslijsten mail 2019
Excel – 474.0 KB 424 downloads

Deze prijslijst is inc 21 % BTW .de tweede prijs achter K&N filter is verkoop prijs welke minimaal op internet mag worden aangeboden en die we aanhouden.

Waarom een kit van Ruud Fredriks ?

  • Onze kits worden door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd.
  • Omdat wij zelf diverse modificaties uitgetest hebben, hebben we een uitgebreide kennis gekregen en zijn we bekend met de problemen die bij de motoren afzonderlijk kunnen optreden.
  • Tevens dragen we er zorg voor dat de kit beschrijvingen in het Nederlands zijn en verzorgen wij technische ondersteuning aan degene die onze kits en K&N filters aanschaffen.

Afhankelijk van de motor zijn de carburatie kits leverbaar in 3 stages

Stage 1: Hierbij word de luchtfilter box standaard gehouden. Gebruik wordt gemaakt van het standaard luchtfilter of K&N vervanging,s filter.

Stage 2: De originele luchtfilter box wordt aangepast, evt. in combinatie met K&N luchtfilter.

Stage 3: hierbij wordt gebruik gemaakt van losse K&N filters ( gebruik niet de goedkope filters). Dit resulteert meestal in meer top vermogen en een race karakter. Deze kit wordt vooral gebruikt bij streetfighters.